Discus

Discus

WOW! Med sin farverige klatring, sæder og håndtag, er Discus en stor invitation til at lege. Dens meget motiverende balance, svaje og klatreoplevelser tiltrækker børn igen og igen. Discusen spreder barnets bevægelser tilbage og tilføjer et element af spænding og kræver koncentration ved hvert trin. De øverste og nederste vandrette reb og hoppesæder giver mulighed for at stoppe for en pause. Dette gør Discus til en meget social klatreenhed, der altid tilbyder et hvilepunkt for mindre selvsikre rebklatrere. Slyngende gennem Discus træner balance og tværkoordination. Disse er grundlæggende for kognitive færdigheder som koncentration. Klatring her træner desuden muskelstyrke. Når man passerer venner i discusen, bruges evner til turn-taking og samarbejde. Alt i alt en sjov, alsidig og social klatreenhed.


Farvemuligheder:

DISCUS

RED

COR151721-1101

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR15172
Aldersgruppe: 
5+
Dimensioner LxBxH: 
625 x 97 x 290 cm
Brugergruppe: 
5 - 12
Antal brugere: 
10

Balance
Climb
Hang in arms
Sway
Socialize
Sensory

Corocord reb: 
10 år
S-Klemmer: 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
265.00 cm
Faldområde:
50.10 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.