Eventyrsti

Eventyrsti

Eventyrsporet er en fantastisk, smart og svingende klatreinvitation. Børn vender tilbage igen og igen for at prøve de forskellige muligheder for at klatre og gå i armene henover Eventyrsporet. De varierede pladser og sæder i de lodrette reb indbyder til både svingende pauser og koncentrerede stigninger. Overkroppsstøtten af de sorte greb tilføjer støtte. De træner imidlertid også intenst styrke af overkroppen. Dette er meget efterspurgt hos dagens børn på grund af stillesiddende livsstil og problemer med ryg og kropsholdning. Den svingende stigning gennem eventyrsporet træner følelsen af balance, som er grundlæggende for alle andre motoriske færdigheder. At passere andre børn på tværs kræver store forhandlings- og samarbejdsevner, og træner vigtige sociale og -følelsesmæssige færdigheder såsom turn-taking. Dette skillset stimulerer evnen til at få venner.


Farvemuligheder:

ADVENTURE TRAIL

RED

COR151521-1101

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR15152
Aldersgruppe: 
5+
Dimensioner LxBxH: 
625 x 25 x 290 cm
Brugergruppe: 
5 - 12
Antal brugere: 
10

Balance
Climb
Hang in arms
Pull
Sway
Socialize
Sensory

Corocord reb: 
10 år
S-Klemmer: 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
100.00 cm
Faldområde:
27.50 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.