Flyvende tæppe

Flyvende tæppe

Wow! Det flyvende tæppe er en svingende, gennemsigtig og alsidig legestruktur. Det glatte design omfatter en række legeaktiviteter, der får børn til at komme tilbage for at lege igen og igen. De nederste reb fungerer som stramme reb, hvilket stimulerer følelsen af balance og holdningskontrol. De øverste reb tilføjer støtte til balancering og fungerer også som pæne sæder. Stålstængerne tilføjer endnu flere siddemuligheder. Den vigtigste destination for det flyvende tæppe er den hængekøje som midten skaber. Børn kan sidde, ligge, stå og hoppe og træne deres følelse af balance. Ikke mindst er det flyvende tæppe et fantastisk mødested for børn at samles og lege. Det flyvende tæppes hoppebevægelser tilføjer en mere permanent og tiltalende dimension af en pause fra at lege. Med sin bounciness vil det forbinde børn og være grundlaget for store venskaber.

 

 


Farvemuligheder:

FLYING CARPET

RED

COR150821-1101

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR15082
Aldersgruppe: 
5+
Dimensioner LxBxH: 
625 x 100 x 290 cm
Brugergruppe: 
5 - 12
Antal brugere: 
10

Balance
Bounce
Climb
Hang in arms
Socialize
Sensory

Corocord reb: 
10 år
S-Klemmer: 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
265.00 cm
Faldområde:
47.20 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.