Roteret stige

WOW! Rebskruen er en hoppende, snoet udfordrer af balancefærdigheder. Den hoppende, svingende rebklatring får børnene til at prøve igen og igen. De svingende bevægelser og de snoede, åbne trin gør klatring på rebskruen utroligt spændende. Den hoppende reaktion på børns bevægelser gør Rebskruen til en udfordrende øvelse i proprioception og træner balance. Dette er vigtige færdigheder inden for motorik, som igen understøtter en sikker navigering af rummet. At passere andre børn på rebskruens bouncy twist stimulerer turn-taking, empati og samarbejde, alle vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder. Metalstængerne er gode destinationer for en pause og et hoppesæde. Alt i alt en god destination til at dele og socialisere, samt få venner gennem leg.

 


Vælg Variant

ROPE SCREW

RED

COR150721-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR15072

Produkttype: Agilitynet

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent