Rebslalom

Rebslalom

Rebslalom er en god invitation til at lege for ældre børn. Den hoppende fornemmelse får børn til at vende tilbage og prøve det igen og igen. Den glatte enhed reagerer på barnets bevægelser og tilføjer et element af spænding der kræver koncentration ved hvert trin. Slyngende gennem de lodrette reb på rebslalom på det hoppende vandrette reb træner følelsen af balance og rum. Disse motoriske færdigheder er grundlæggende for kognitive færdigheder såsom koncentration. De sorte membraner i midten er ideelle destinationer for udforskerne. De kan også fungere som et sted at passere hinanden. Dette træner turn-taking-færdigheder, træningssamarbejde og forhandling. Dette er vigtige sociale færdigheder, der hjælper børn med at styre sociale situationer og få venner. Rebet bruges også til siddepladser og tilføjer et hoppested til at møde venner.

 


Farvemuligheder:

Reb slalom

Rød

COR150521-1101

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR15052
Aldersgruppe: 
5+
Dimensioner LxBxH: 
625 x 97 x 290 cm
Brugergruppe: 
5 - 12
Antal brugere: 
10

Balance
Bounce
Climb
Hang in arms
Socialize
Sensory

Corocord reb: 
10 år
S-Klemmer: 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
265.00 cm
Faldområde:
48.60 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.