Krydsende stiger

X-stigen er en spændende invitation til leg for ældre børn. De svingende bevægelser og kombinationen af åbne, asymmetriske trin og metalstænger gør klatring på x-stigen spændende. X-stigen reflekterer barnets bevægelser tilbage og tilføjer et koncentrationselement til hvert skridt. Dette træner følelsen af balance, som er grundlæggende for barnets tillid til at bevæge sig sikkert. En god følelse af balance er derudover et fundament for kognitive færdigheder som koncentration. X-stigen træner også vigtige sociale færdigheder som f.eks. turn-taking og overvejelse, når børn passerer hinanden på trinene. Stålstængerne fungerer som brudpunkter for dette. De inviterer desuden til at mødes og holde pause, så der er plads til at skabe nye venskaber. 

 


Vælg Variant

CROSSED LADDER

RED

COR150620-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR15062

Produkttype: Agilitynet

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent