Agilitynet


Kom og klatre på COROCORDTM forhindringsbaner

Der findes ikke andre legeredskaber, som rummer så mange forskellige muligheder for at bruge både hovedet og kroppen som COROCORDTM Agilitynet. Børn i alle aldre og på alle færdighedsniveauer vil elske at udfordre sig selv på vores agilitynet, der er en udfordrende og sjov forhindringsbane. De mange forskellige aktiviteter, hvor børnene skal balancere, vippe, klatre og kravle er fantastisk sjove, samtidig med at de træner basale fysiske færdigheder som balance og sociale kompetencer.

Vores forhindringsbaner ligger op til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænser. På vores forhindringsbaner kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Når børn leger ”jorden er giftig”, træner de færdigheder som at vente, til det bliver deres tur, og at tage hensyn til andre og at samarbejde. 


Med vores agilitynet har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Alle vores forhindringsbaner er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og forhindringsbanerne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.