Konceptløsning

Cumulus Cloud

Konceptløsning

Cumulus Cloud

Vi har brugt vores mange års erfaring inden for konstruktion og produktion af coromesh-teknologien i vores design af Cumulus Cloud, som består af to separate net, hvor det ene er trukket opad, og det andet er trukket nedad. 

Det giver mulighed for leg på tre niveauer: et nedenunder, et øverst oppe og det allerbedste: et enestående rum inde i legestrukturen. I dette rum er der spændt et ekstra, behageligt net ud, som giver endnu flere muligheder for leg og sociale aktiviteter.

Øverst oppe er der et mødested med udsigt, hvor man kan se ud over hele legepladsen. Langs stålrammen er der placeret talrige legeelementer, som giver mulighed for endnu mere sjov. Der er Hangout Pods, dikroiske paneler, EPDM-kugler, lianer med skiver og en adgangsstige op til legenettet.

 

Konceptløsning

Konceptløsninger fra KOMPAN Design Studio er til inspiration, men kan sagtens danne grundlag for jeres egen unikke legeskulptur. Designteamet hos KOMPAN Design Studio kan omdanne enhver idé og ethvert koncept til et æstetisk og arkitektonisk vartegn.

Mulige specifikationer

Alder:
5+
Maks. faldhøjde:
300cm
Samlet højde:
425cm
Faldområde dimensioner:
1180 x 1212cm

Downloads

”Cumulus Cloud er lavet af to individuelle coromesh-net ... det ene er trukket opad, og det andet er trukket nedad.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team