Konceptløsning

Mountain Trekker

Konceptløsning

Mountain Trekker

Ud over at have et fantastisk og forfriskende nyt udtryk kan Mountain Trekker faktisk konfigureres i mange forskellige størrelser og med en masse forskellige aktiviteter.

Aktiviteterne i Mountain Trekker er opstillet i én lang række, der danner en sjov forhindringsbane bestående af klatrenet, membraner og broer med den spændende Cliff Rider i midten.

Ved jorden er der en masse sjove legeaktiviteter, såsom Hangout Pods, rutsjegelænder, hængende dråber, optiske paneler, kokosreb, dikroiske paneler, EPDM-kugler, legeskaller og meget mere.

Ved at tilføje et sikkerhedsnet på den ene side kan Mountain Trekker også bruges til at dele et område op i to, hvor man så kun skal bekymre sig om sikkerhedsområdet på den ene side.

 

Konceptløsning

Konceptløsninger fra KOMPAN Design Studio er til inspiration, men kan sagtens danne grundlag for jeres egen unikke legeskulptur. Designteamet hos KOMPAN Design Studio kan omdanne enhver idé og ethvert koncept til et æstetisk og arkitektonisk vartegn.

Mulige specifikationer

Alder:
6+
Maks. faldhøjde:
285cm
Samlet højde:
620cm
Faldområde dimensioner:
2363 x 869cm

Downloads

”Ud over at have et fantastisk og forfriskende nyt udtryk kan Mountain Trekker faktisk konfigureres i mange forskellige størrelser og med en masse forskellige aktiviteter.”

KOMPAN Design Studio

Concept Designers Team