Konceptløsning

Nimbus Cloud

Konceptløsning

Nimbus Cloud

Den næsten 7 meter høje Nimbus Cloud er en virkelig fjedrende klatrestruktur. Den øverste del af nettet indbyder til blidt fjedrende gang og klatring, mens det indvendige rum er beregnet til mere ”vild” klatring og hop.

Nimbus Cloud skiller sig ud med net i to forskellige farver, og kan laves i enhver tænkelig farvekombination. Børnene kan bruge adgangsnettene på de fire sider eller de mere udfordrende lianer med EPDM-skiver til at klatre op på det øverste net.

Området mellem nettene kan nås via de to klatrestiger og selvfølgelig gennem tunnelen ved pælen i midten. Området under Nimbus Cloud byder på et væld af legeaktiviteter såsom Hangout Pods, dikroiske paneler og EPDM-kugler.

 

Konceptløsning

Konceptløsninger fra KOMPAN Design Studio er til inspiration, men kan sagtens danne grundlag for jeres egen unikke legeskulptur. Designteamet hos KOMPAN Design Studio kan omdanne enhver idé og ethvert koncept til et æstetisk og arkitektonisk vartegn.

Mulige specifikationer

Alder:
5+
Maks. faldhøjde:
300cm
Samlet højde:
660cm
Faldområde dimensioner:
1388 x 1388cm

Downloads

”Vi har fremhævet den øverste og nederste del med net i to forskellige farver. Nettene kan fås i enhver tænkelig farvekombination.”

Concept Designers Team