Corocord konceptløsninger


FORVANDLER TEMAER, IDÉER OG HISTORIER TIL ARKITEKTONISKE LEGESKULPTURER

Corocord byder på ultimativ arkitektonisk frihed. Et Corocord-design kan laves i næsten alle former og med næsten alle udtryk; det kan være gennemsigtigt, have et overordnet tema, være højt, bredt, farverigt, neutralt, abstrakt eller markant.

Det giver mulighed for at skabe unikke legeskulpturer, der tilskynder børn såvel som voksne til at komme og lege, men uden at ligne noget, der er set før.

Konceptløsningerne fra KOMPAN Design Studio er til inspiration, men kan sagtens danne grundlag for jeres unikke legeskulptur. Designteamet hos KOMPAN Design Studio kan omdanne enhver idé eller ethvert koncept til et æstetisk og arkitektonisk vartegn.

Big Top

KDSC_Big_Top

Big Top ligner en lille karrusel. Den er designet med aktiviteter, der passer til de yngre børn. 

Den øverste platform er 1,8 meter over jorden, og børn kan nemt komme op og ned via en rampe. Der er dog to ekstra sjove måder at komme fra den øverste platform og ned til jorden på: ad den snoede

...
Detaljer

Brachiosaurus

KDSC_Brachiosaurus

Brachiosaurus er som en enorm legebane pakket ind i et stort klatrenet. 

Broen øverst oppe er en svævende gangbro, der er forsynet med sikkerhedsnet på begge sider. I hver ende er der udfordrende og sjove adgangspunkter bestående af membraner med klatregreb... og selvfølgelig kan børn også indtage

...
Detaljer

Butterfly Double

KDSC_Butterfly_double

Butterfly er med sine klare farver og geometriske former et stort moderne kunstværk, der føjer nye dimensioner til enhver legeoplevelse.

Corocord® rebnettet er fuld af legemuligheder. Det fremhæver legestrukturens form og indbyder til klatring både udenpå og indeni. Optiske paneler med

...
Detaljer

Cave

KDSC_Cave

Cave tilhører den kategori, vi kalder loop-konstruktioner, hvor et bøjet stålrør danner rammen for en stabil legestruktur med klatreadgang fra tre sider. 

Designet fuldføres med et integreret tragtformet klatrenet, integrerede EPDM-skiver og en klatrestige.

De hængende dråber giver mulighed for

...
Detaljer

Cirrus Cloud

KDSC_Cirrus_Cloud

Cirrus Cloud er designet med et enkelt lag coromesh-net, som er trukket op og ned, så det danner et blødt og fjedrende legelandskab.

For at give legepladsen et ekstra visuelt twist og tilføje mere sjov og ekstra legeelementer har vi integreret et par store glasfiberkugler i nettet.

Langs med

...
Detaljer

Cumulus Cloud

KDSC_Cumulus_Cloud

Vi har brugt vores mange års erfaring inden for konstruktion og produktion af coromesh-teknologien i vores design af Cumulus Cloud, som består af to separate net, hvor det ene er trukket opad, og det andet er trukket nedad. 

Det giver mulighed for leg på tre niveauer: et nedenunder, et øverst oppe og det

...
Detaljer

DreamCatcher

KDSC_DreamCatcher

Dreamcatcher tilhører den kategori, vi kalder loop-konstruktioner. 

Her er det vigtigste element et bøjet stålrør, som danner rammen for en stabil klatrekonstruktion med klatreadgang fra to sider og fra det integrerede tragtformede net med membransæder.

Under nettet findes der masser af sjove

...
Detaljer

GIANT SkyWalk Ocean

KDSC_GIANT_Skywalk_Ocean

Dreamcatcher tilhører den kategori, vi kalder loop-konstruktioner. 

Her er det vigtigste element et bøjet stålrør, som danner rammen for en stabil klatrekonstruktion med klatreadgang fra to sider og fra det integrerede tragtformede net med membransæder.

Under nettet findes der masser af sjove

...
Detaljer

Mountain Trekker

KDSC_Mountain_Trekker

Ud over at have et fantastisk og forfriskende nyt udtryk kan Mountain Trekker faktisk konfigureres i mange forskellige størrelser og med en masse forskellige aktiviteter.

Aktiviteterne i Mountain Trekker er opstillet i én lang række, der danner en sjov forhindringsbane bestående af klatrenet,

...
Detaljer

Nimbus Cloud

KDSC_Nimbus_Cloud

Den næsten 7 meter høje Nimbus Cloud er en virkelig fjedrende klatrestruktur. Den øverste del af nettet indbyder til blidt fjedrende gang og klatring, mens det indvendige rum er beregnet til mere ”vild” klatring og hop.

Nimbus Cloud skiller sig ud med net i to forskellige farver, og kan laves i

...
Detaljer

Playfair

KDSC_PlayFair_with_slide

PlayFair er den mindste Dome, vi nogensinde har designet. Den er beregnet til de yngste børn fra to til fem år. 

Fugleredegyngen i midten hænger 1,25 meter over jorden, og det lille monster på toppen af stålbuen er 3 meter over jorden. Foran til højre og venstre er der placeret legepaneler med monstre

...
Detaljer

Sensory Dome

KDSC_Sensory_Dome

Sensory Dome er en fembenet kuppel fyldt med spændende og stimulerende sanseleg.

Den har et stort udvalg af forskellige legeaktiviteter ved jorden, mens et centralt net formet som en tragt fører op til det øverste klatrenet og hele vejen op til den øverste membran, der er beklædt med kunstgræs. 

...
Detaljer

SkyTwister Sensory

KDSC_SkyTwister

SkyTwister er et spektakulært, dynamisk og evigt foranderligt legetårn.

Den øverste del af tårnet er lavet af gennemsigtig, dikroisk polycarbonat, der forandrer sig og reflekterer forskellige farver, afhængigt af vinklen hvorfra man kigger, sollys, tidspunkt på dagen og årstid.  

Inde i tårnet

...
Detaljer

Star Spinner

KDSC_Star_Spinner

Star Spinner er en sjov og kompakt klatre- og snurrelegestruktur.

Star Spinner har et unikt design, der tiltrækker sig opmærksomhed med det kompakte klatreområde i midten og de krydsende lange stolper. Uden på legestrukturen er der tre forskellige karruseller: en Satellite Spinner og to Musca

...
Detaljer

Stegosaurus

KDSC_Stegosaurus

Forestil dig, at man trækker et Corocord® Spacenet™... først i den ene retning, og derefter lidt i den anden retning. Det er på en måde sådan, vi har designet Stegosaurus. 

Øverst skaber det en bro, der i den ene ende er forbundet med en adgangsbro og i den modsatte ende med en rutsjebane. På den

...
Detaljer

Stratus Cloud

KDSC_Stratus_Cloud

Med tre toppe – og en højde på næsten 9 meter – udgør Stratus Cloud et helt fantastisk klatrelandskab.

Det øverste net er beregnet til hoppende gå- og kravleture, og midt i det hele er der et fantastisk net med ruller. 

Under nettet findes en bred vifte af dynamiske aktiviteter såsom tre sæt

...
Detaljer

Super Top

KDSC_Super_Top

Super Top ligner en stor karrusel. Et solsejl er en integreret del af legepladsen, som er designet med aktiviteter, der er velegnet til større børn. 

Øverst er der et afskærmet område med masser af legeaktiviteter, som børnene får adgang til gennem nettet i midten af legestrukturen. Børnene kommer ned og ud

...
Detaljer


  
Konceptløsningerne herover fra KOMPAN Design Studio er til inspiration, men kan sagtens danne grundlag for jeres unikke legeskulptur. Designteamet hos KOMPAN Design Studio kan omdanne enhver idé eller ethvert koncept til et æstetisk og arkitektonisk vartegn.