Domes & Arches


Klatrestativ i rundt design med imponerende WOW-effekt

Vores Corocord™ Klatre-domes er mere end et stykke legepladsudstyr af reb – de er imponerende vartegn. Legerebene er perfekte til børn mellem 6-12 år fordi de mange mulige legeaktiviteter stimulerer deres fysiske udvikling og generelle læring. Hver Corocord™ klatrestativ er smukke og imponerende legekonstruktioner med ægte WOW-faktor, som indbyder til udforskning og sjov leg for mange børn ad gangen. De udspændte net mellem store stålbuer giver en unik kombination af alsidige legeaktiviteter på et lille areal, og tilføjer et ekstra lag af beskyttelse.

Vores Corocord™ Klatre-domes er unikke og kreative designs af legereb. Børn vil kun kunne lege på de fleste legeredskaber på én måde. Corocord™ Klatrestativ tilbyder og lokker med mange timers legemuligheder med udfordrende klatren, balancetræning, kravlen, hop og armgang, som bare indbyder til at komme igen og igen. Det er derfor, de skiller sig ud på enhver legeplads i verden.

Stålbuerne danner dome-formen som udtrykker et tredimensionelt klatrenet indeni. Børn kan klatre ind, ud, over, under og gennem klatrenettet, udvikle deres kreativitet og sætte deres motoriske færdigheder på prøve! Du kan for eksempel på på opdagelse i vores Explorer Dome, som skaber det perfekte mødested for børn – de kan vælge at sidde eller læne sig op på den centrale platform for at slappe af og snakke med vennerne.

Gå på opdagelse i vores udvalg af klatrestativer nedenfor og forvandle dit udvalg af legeredskaber i dag!


Vores Domes & Arches konstruktioner giver børn mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Børn er vilde med at klatre og balancere. Klatrestativet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.