Domes & Arches


Klatrenet i rundt design med imponerende WOW-effekt

Nu er det tid til masser af sjov og masser af leg. COROCORDTM Domes er smukke og imponerende legekonstruktioner med ægte WOW-faktor, som indbyder til udforskning og sjov leg for mange børn ad gangen. De udspændte net mellem store stålbuer giver en unik kombination af alsidige legeaktiviteter på et lille areal.

COROCORDTM Domes & Arches lokker med mange timers udfordrende klatren, balancetræning, kravlen, hop og armgang, som bare indbyder til at komme tilbage igen og igen. De mange forskellige legeaktiviteter stimulerer 6 – 12-åriges børns fysiske udvikling og generelle læring. Børn elsker også at opholde sig på konstruktionerne og udvikle deres sociale færdigheder.


Vores Domes & Arches konstruktioner giver børn mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Børn er vilde med at klatre og balancere. Klatrenettet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.