Domes & Arches


Klatrenet i rundt design med imponerende WOW-effekt

Nu er det tid til masser af sjov og masser af leg. COROCORDTM Domes er smukke og imponerende legekonstruktioner med ægte WOW-faktor, som indbyder til udforskning og sjov leg for mange børn ad gangen. De udspændte net mellem store stålbuer giver en unik kombination af alsidige legeaktiviteter på et lille areal.

COROCORDTM Domes & Arches lokker med mange timers udfordrende klatren, balancetræning, kravlen, hop og armgang, som bare indbyder til at komme tilbage igen og igen. De mange forskellige legeaktiviteter stimulerer 6 – 12-åriges børns fysiske udvikling og generelle læring. Børn elsker også at opholde sig på konstruktionerne og udvikle deres sociale færdigheder.


Alle Produkter

Arch Tunnel

COR20600

De tredimensionelle klatrenet er synlige fra lang afstand, og har en stor tiltrækningskraft på børn i alle aldre. Rebbene er konstrueret med en blød overflade og med indbygget stålkerne. Samlinger i aluminium og "S"-kroge i rustfrit stål sikrer rebkonstruktioner i enestående kvalitet.

Detaljer

Zeppelin

COR28100

Buer i rustfrit stål definerer formen og understøtter den udvendige rebnetkonstruktion, som er opdelt med membranstrimler.

Klatring på både indersiden og ydersiden byder på sjove udfordringer for forskellige aldersgrupper.

Detaljer

Fish Trap

COR28200

Gigantisk og inspirerende legesystem med flot arkitektonisk udtryk. De tredimensionelle klatrenet er synlige fra lang afstand, og har en stor tiltrækningskraft på børn i alle aldre. Rebbene er konstrueret med en blød overflade og med indbygget stålkerne. Samlinger i aluminium og "S"-kroge i

...
Detaljer

Performer Arch er designet til mindre grupper af børn eller legepladser med begrænset plads. Store bedrifter betyder meget for børn som konstant prøver at opnå disse ved at imitere verden omkring dem. Denne struktur giver netop børnene mulighed for at få udfordring og for at opnå de store

...
Detaljer

Explorer Arch er en social, kreativ og udfordrende klatring. Brugeren tager på en engageret rejse fra ende til ende, og der er talrige steder at stoppe op, og snakke med en ven eller nyde udsigten.

Detaljer

Ocean Arch

COR82500

Oplev glæden ved havet i denne vilde Arch med maritimt tema. Her kan fantasien sættes i gang, mens der leges i højden og på bølgens blå top. 

Ocean Arch er det ideele valg til en sjov og spændende leg til steder med begrænset plads.

Detaljer

Den klassiske Dome tilbyder underholdende og udfordrende klatring uden grænser. Strukturens majestætiske højde fascinerer og inviterer børnene til en verden af sjov og udfordringer.

Detaljer

Performer Dome giver et åbent rum med et podium som er en stor del af strukturen, hvor børn kan opfinde historier. Rundt omkring på nettet kan andre børn aktivt observere ved at sidde, klatre, gemme sig eller stå på en af ​​de mange farvede membraner, podier, hængende sæder eller bare fordybe sig i

...
Detaljer

Ocean Dome

COR85500

Denne store 3D konstruktion giver et hav af klatre- og legemuligheder. Nettet er super sjovt og udfordrende, når børnene begiver sig rundt. I midten af konstruktionen er der en gummimåtte, som har en trampolin lignende funktion, som også kan bruges til at holde en pause på vej mod toppen.

Detaljer

Med Explorer Dome kan der laves en eventyrlig jungle for børn. Der er mange aktiviteter som børnene kan fordybe sig i: broer til at krydse, og til at klatre op på nye niveauer. Gennem disse tilsyneladende sammenfiltrede dele, kan børnene skabe deres egne ruter - både i deres vej op og ned gennem

...
Detaljer

Denne opsætning giver den ultimative klatreoplevelse. Man vælger selv, hvor man vil starte og derfra gå på en klatreoplevelse. Når man kommer op til toppen, er der mulighed for at sætte sig og få et godt overblik over området.

Detaljer

Denne opsætning giver den ultimative klatreoplevelse. Man vælger selv, hvor man vil starte og derfra gå på en klatreoplevelse af de helt store. Undervejs er der små stationer, hvor man har mulighed for at sætte sig, nyde udsigten og få et lille hvil.

Detaljer


Vores Domes & Arches konstruktioner giver børn mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Børn er vilde med at klatre og balancere. Klatrenettet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.