Net Twister

Net Twisters røde, lodrette reb tiltrækker børn til at lege og klatre til toppen. Net Twister tilbyder leg til børn i forskellige aldre, hvilket tilskynder social leg på tværs af forskellige aldersgrupper. Det er en særlig favorit for ældre børn, der elsker udfordrende leg, da det er et perfekt mødested, hvor de kan stå, sidde og chatte mens de snurres. Børn udvikler deres motoriske færdigheder, balance, muskelstyrke og knogletæthed, når de klatrer op til toppen, ned og rundt, skubber og trækker netvisteren og springer af. Samarbejde og forhandling om, hvem der gør hvad, træner sociale og følelsesmæssige færdigheder så som køkultur, tolerance og empati. Den legende måde til vigtige livsfærdigheder.

 


Vælg Variant

Net twister

Rød

COR203001-1101

Net twister

Rød med sorte ringe

COR203001-1116

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR20300

Produkttype: Dynamiske Redskaber

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret ES
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent