Klatring for de små


Masser af klatre-sjov for de mindste

COROCORDTM klatring for de små er udviklet til at stimulere og give alderssvarende udfordringer, der giver børn et smil på læben, mens de udvikler deres motoriske færdigheder. Med vores legeredskaber til småbørn findes der noget til selv de største energibundter og deres udviklingsbehov.

Klatreredskaberne i denne kategori er børns første møde med rebkonstruktioners tredimensionelle legeunivers. COROCORDTM sætter en ære i at udvikle alderssvarende legeprodukter, og serien henvender sig specielt til børn i 3 – 6-årsalderen. Alle legeaktiviteter er tilpassede til at understøtte deres udvikling. Rebene passer til små børnehænder, mens klatretrinnenes maskestørrelse er tilpasset børns skridtlængde.


Klatreredskaberne er ikke blot ideelle til legepladsløsninger til de 3 - 6-årige, men kan også kombineres med de øvrige produkter i COROCORDTM-serien til legepladsindretninger med særlige områder for både børn i 3- 6-årsalderen og ældre børn.

COROCORD-reb er så fantastisk, fordi det er fleksibelt og kan bruges af alle aldersgrupper. Selv de små og mere usikre klatrere får en sjov og udviklende oplevelse. Det er sjovt at klatre, og så er det vigtigt for børns udvikling. Især mens de er helt små. Når børn klatrer, stimuleres begge hjernehalvdele, hvilket udvikler deres krydskoordination og i sidste ende gør det lettere for dem at lære at læse.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.