Lille legenet

Det lille legenet giver klatreudfordringer fra alle vinkler. Det tiltrækker unge håbefulde klatrere og hjælper dem med at træne deres smidighed, balance, koordinering og den fysiske forms ABC i en tidlig alder. De omhyggeligt designede reb reagerer på bevægelse, der hjælper børn med at føle deres bevægelser og andres bevægelser, hvilket ikke kun opmuntrer til fysisk kondition, men også følelsesmæssig lydhørhed. Børn nyder at være i en struktur, der kan rumme mange venner, og kan nyde de gode følelser, der følger med fysiske aktiviteter udendørs. Denne struktur tiltrækker børn på tværs af aldersspændingen, da den kan spilles ved at klatre på begyndere. Det er ikke nemt at mestre men den tilskynder børn til at blive og lege i længere perioder, hvilket forbedrer deres kondition.

 

 


Vælg Variant

Lille rebnet

Rød

COR234011-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR23401

Produkttype: Klatring for de små

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent