Sputnik

Sputnik

Sputnik skaber ''WOW'-faktoren! Den hoppende legestruktur er en fabelagtig og vild legoplevelse. Dens lydhøre bevægelser vil begejstre børn igen og igen. Den hulelignende Sputnik tilgås via sine stejle understøttende reb. Denne stigning opmuntrer til brug af muskler såvel som motorik: børn skal klæbe tæt på rebene med deres hænder og arme, og de er nødt til at tilpasse deres fødder til den konstante bevægelse af alle børn i Sputnik. Dette hjælper med at træne smidighed, balance og koordinering samt timing. Dette er vigtige færdigheder til at opbygge tillid til bevægelse og vil støtte f.eks. evnen til at bedømme trafiksikkerhed. Når hulen hopper og bevæger sig, kan grupper af børn sidde, stå, ligge og hoppe. Dette understøtter social interaktion og evnen til at være  opmærksom på andre. Hulen er sjovt og spændende nok til at tiltrække ældre børn - eller endda forældre!

 

 


Farvemuligheder:

Sputnik

Rød

COR253031-1101

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR25303
Aldersgruppe: 
5+
Dimensioner LxBxH: 
384 x 368 x 280 cm
Brugergruppe: 
5 - 12
Antal brugere: 
10

Bounce
Climb
Hang in arms
Socialize
Sensory

Corocord reb: 
10 år
S-Klemmer: 
10 år
Aluminium Klemmer: 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
280.00 cm
Faldområde:
44.30 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.