Legebroer


Legebroer i reb tilfører legepladsen en ny dimension

En bro er i sig selv et fascinerende bygningsværk. Det handler ikke blot om spænding på grund af højden, men også om spændingen ved at komme derhen og turde træde ud på rebene, mens du kan se jorden nedenunder. Forestil dig en bro, der ryster og hopper, når du går på den. Og hvor du samtidig kan se gennem gulvet og siderne. Det er da bare spændende.

Det kræver mod at træde ud på broen, når man samtidig er højt oppe og kan se, hvor langt der er ned. Ud over at tage den oplagte vej hen over broen kan mere risikosøgende børn lege over eller under broen. Man kan hænge fra bunden af Hængebroen eller toppen af Tunnelbroen. Kun fantasien sætter grænser. Du kan være linedanser på kokosrebbroen eller tage en hyggelig gåtur hen over trælamellerne, men pas på: Hvis der kommer en person mere op på broen, er det fleksible gulv slet ikke til at styre – det er rigtig sjovt for alle!


Fremragende materialer garanterer legeglæde, der holder i mange år. Med vores legebroer har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Alle vores legebroer er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og legebroer vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installation.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.