Legetårne


Leg dig hele vejen til toppen i vores fantasifulde legetårne

COROCORDTM Legetårne giver dig mange muligheder for at komme til tops. Bare det at være højt over jorden er en attraktion i sig selv. Forskellige netredskaber sørger dog for, at det sjove starter allerede på vej mod toppen. I nogle af legetårnskonstruktionerne bliver du belønnet med en fantastisk udsigt og en rutsjetur i høj fart fra 2-3 meters højde. I andre legetårnskonstruktionerne når du endnu højere op: Et tredimensionelt system af flade net og en lodret klatretunnel skaber rammerne om en sikker og spændende klatretur.

COROCORDTM legetårne fylder ikke meget på jorden. Til gengæld giver de børnene mange gode oplevelser og udfordringer. Børnene kan finde deres egen vej, der passer til deres alder og evner. Nettet udfordrer børnenes krydskoordination og deres fysiske styrke. Der er mulighed for pauser på vejen mod toppen, så man lige kan sige hej til en ven eller hjælpe hinanden.

Mens børnene klatrer op, byder de skulpturelle konstruktioner på overraskelser og legeaktiviteter. Hvert niveau dækker over en ny farverig legeverden med forskellige klatreudfordringer, der skal overvindes på vej mod toppen.


Vores legetårne giver børn mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Børn er vilde med at klatre og balancere. Klatrenettet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.