Loops


Skulpturelle Loops er blikfang i ethvert miljø

Vores skulpturelle COROCORDTM Loops er markant blikfang med deres levende og klare farver, som danner et flow gennem landskabet, parken eller byen. De fås i forskellige former og størrelser som for eksempel en Frisbee, Python eller Anemone, alle med det samme imponerende udseende, der appellerer til leg.

Loop-konstruktionen lokker med mange timers udfordrende rutsjeture, klatren, balancetræning, kravlen, hop og armgang, som bare indbyder til at komme tilbage igen og igen. De mange forskellige legeaktiviteter stimulerer børns fysiske udvikling og generelle læring. Børn elsker også at opholde sig på konstruktionerne og udvikle deres sociale færdigheder.


Vores loop-konstruktioner giver børn mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Børn er vilde med at klatre og balancere. Klatrenettet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.