Mega Frisbee

Mega Frisbee

Mega Frisbeen er en fantastisk legestruktur til enhver legeplads. Den sætter nye legestandarder med sin unikke buede form og rige variation i klatring. Det vil tiltrække børn og familier at vende tilbage til leg igen og igen. Oven på Mega Frisbee er der rigelig plads til socialt samvær og udveksling - eller bare for at nyde udsigten. At klatre til toppen er sjovt og stimulerer vigtige sociale og følelsesmæssige færdigheder som mod og selvregulering. Netenes gennemsigtighed kan skabe en mavekilende følelse af højde. De svingende reb i grundniveau tilbyder en måde at klatre, sidde og socialisere sig på på - et aktiv for yngre brugere. Disse varierede klatreaktiviteter træner muskelstyrke og motoriske færdigheder: koordination og motorik, den propriosceptive sans og rumlig opmærksomhed. Disse påvirker den rumlige bevidsthed positivt, for eksempel børns evne til at bedømme afstande, hvilket er afgørende for at navigere i trafikken.


Mega frisbee

Blå

COR172001-1102

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR17200
Aldersgruppe: 
5+
Dimensioner LxBxH: 
814 x 825 x 285 cm
Brugergruppe: 
5 - 12
Antal brugere: 
104

Balance
Bounce
Climb
Crawl
Sway
Socialize
Sensory

Corocord reb: 
10 år
S-Klemmer: 
10 år
Aluminium Klemmer: 
10 år
EPDM komponenter: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
285.00 cm
Faldområde:
114.70 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.