Netrammer


Netrammer til den moderne legeplads

COROCORDTM netrammer er vores seneste opfindelse inden for reblegeredskaber. Den nyeste teknologi gør det muligt at skræddersy legeredskaberne med membraner, temaer og farver. Netrammer er et tredimensionelt rebmiljø, hvor børnene kan bevæge sig frit og udfolde sig i alle retninger. Virvaret af reb kræver, at børnene tænker logisk, og når de træder fra et reb til det næste, udvikler de deres krydskoordination og fysiske styrke. 

COROCORDTM netrammer tilfører enhver legeplads et tidløst formudtryk. Det kompakte design er desuden ideelt til steder med begrænset plads. De tre individuelle design af netrammer indeholder op til 15 rebceller. Konstruktionernes rebsegmenter har en standardlængde på 33 cm, så de passer perfekt til børn i 3 - 8-årsalderen. Medite-konstruktionen har et ekstra bredt tagområde, som indbyder til socialt samvær, snak, afslapning og observation..


Med vores netrammer har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Alle vores netrammer er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og netrammerne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installationen


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.