Dragite med membranhule

Dragitens livlige farver og bevægelige mebraner tiltrækker børn i alle aldre. De forskellige klatre- og mødemuligheder får dem til at vende tilbage igen og igen. De nederste, gule membranfelter giver en destination at klatre til og sjove hoppemembraner. Klatring for børn i alle aldre styrker slevtilleden og stimulerer den fysiske udvikling. Derudover fungerer membranerne som møde- og tilbagetrækningssteder i klatrelandskabet. De større membraner deler denne funktion. Koncentration er nødvendig ved opklatring, da rebene er indbyrdes forbundet og tilbyder mange forskellige greb og ståsteder. Dette træner muskler, kropskropskoordination og rumfornemmelse, samt grundlæggende færdighed hos børn. 


COR104911-CUSTOM

Dragite m. membren

COR104911-0401

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR10491

Produkttype: Netrammer

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent