Maxite med tilføjelser

Maxite med tilføjelser

Maxite med tilføjelser tilbyder en vild og varieret klatreoplevelse i det tredimensionelle klatrenet. De spændende højder og varirende udfordringer for børn til at komme igen og igen. Membranerne tilbyder en hurtig adgang til klatrenettet og et behageligt sted at hænge ud. Den øverste membran er en populær destination, hvor børnene kan skiftes til at opholde sig. De udfordrende klatreruter og sjove membraner tilføjer spænding og variation, mens klatrepanelerne tilbyder et skjul. De udfordrende klatrenet får børn til at lave sine egne ruter eller følge vennerne. En klatretur i Maxite stiller krav til risikovurdering og koncentration hos børn i alle aldre. Nettene træner vigtige motoriske færdigheder som propriosception, rumfornemmelse og krydskoordinering. Disse færdigheder er grundlæggende for risikovurdering, når man f.eks. opholder sig og navigerer i trafikken. Alle større muskelgrupper trænes grundigt, når barnet klatrer i de store masker og holder fast på vej mod toppen.


COR105241-CUSTOM

Maxite m. tilføjelser

COR105241-0405

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR10524
Aldersgruppe: 
5+
Dimensioner LxBxH: 
1231 x 741 x 639 cm
Brugergruppe: 
5 - 12
Antal brugere: 
76

Balance
Bounce
Climb
Crawl
Glide
Hang in arms
Sway
Socialize
Sensory
Wonder

EcoCore HDPE: 
Livstid
Corocord reb: 
10 år
Galvaniseret stål: 
Livstid
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
227.00 cm
Faldområde:
121.90 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.