Medite

Medite tilbyder en vild klatreoplevelse i tredimensionelle net. De bølgende, hoppende klatrestier appellerer enormt til børn. De spændende højder og gennemsigtighed tiltrækker børn igen og igen og får dem til at ønske at vende tilbage. De hoppende, symmetriske net tager koncentration, når man klatrer, da alle bevægelser fra andre klatrere kan sanses overalt. I denne højde betyder det risikovurdering og koncentration. Her tilskyndes til social interaktion og stimulering af samarbejde. Nettene træner vigtige motoriske færdigheder som den propriosceptive sans, rumlig opmærksomhed og koordination, som er grundlæggende færdigheder til risikovurdering, når man f.eks. bedømmer og navigerer trafikken sikkert. De rige klatreoplevelser fra bund til top inviterer alle brugere og tilbyder en gradueret udfordring i leg, hvilket betyder høj legekapacitet.

 

 


COR493301-CUSTOM

Medite

COR493301-0406

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR49330

Produkttype: Netrammer

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent