Fiskenet med udkigstønde

Denne spektakulære legestruktur skaber WOW-effekt og har noget for enhver smag. Den er for børn der ønsker at udforske, udfordre sig selv og nyde spændingen ved et eventyr. Denne omhyggeligt designede struktur har graduerede udfordringer indbygget, som holder børn og voksne engagerede i længere tid. På grund af de mange indbyggede udfordringer er der muligheder for høje stigninger, der tester smidighed, der belønner med en udsigt fra kragereden og et rutchetur tilbage til bunden for at starte igen. Børn kan virkelig udfordre sig selv, og leg understøttes i mange aldersgrupper med niveauerne af udfordrende aktiviteter. Børn og voksne skal bruger deres fantasi, hvilket sikrer at de bliver og vil lege igen og igen!

 

 


Fiskenet m. udkigstønde

Blå

COR267001-1202

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR26700

Produkttype: Netscapes

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent