Rebplatforme


Kæmpe legelandskaber i klatrenet

COROCORDTM Netscapes er store klatrenet til børn i alle aldre. Tag en klatretur sammen med edderkopperne i Edderkoppespindet, eller tag på fisketur i Fiskenettet. Det lille fiskenet med den otte meter høje mast er et effektivt blikfang. Der er adgang til nettet fra alle sider, og de forskellige maskestørrelser og forskudte niveauer byder på forskellige sværhedsgrader og udfordringer for børn i alle aldre.

COROCORDTM Fiskenet-konstruktionen med udkigstønde byder på endnu større legeværdi. Ud over det høje udkigstårn har konstruktionen også forskellige tragtformede net, links, sæder og overflader, der bare venter på at blive erobret. Konstruktionen har en fantastisk stor legekapacitet og indbyder til at lege rollespil. Legeløsningen fuldendes af en rutsjebane i rustfrit stål, der går helt ned til jorden, så eventyret kan starte forfra.


Climetric-legenettets klare geometri og det snoede net, hvor man aldrig kan være helt sikker på, hvad der er op og ned, er nogle af de klassiske former, som passer diskret ind i ethvert landskab. Fremragende materialer garanterer legeglæde, der holder i mange år.

Med vores Netscapes har vi skabt de kreative rammer for leg, bevægelse og udfordringer, og det er præcis, hvad børn og barnlige sjæle har brug for. Alle vores Netscapes er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og netkonstruktionerne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og familie til legepladsen i op til mange år efter installation.

Climetric-legenettets klare geometri og det snoede net, hvor man aldrig kan være helt sikker på, hvad der er op og ned, er nogle af de klassiske former, som passer diskret ind i ethvert landskab.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.