Sky Play


Klatrenet i skyhøjde

En Sky Play-konstruktion er en komplet legeplads i én struktur. Den skiller sig ud som et unikt vartegn og vækker opmærksomhed og nysgerrighed. Det imponerende klatrenet er synligt fra lang afstand og har stor tiltrækningskraft på børn i alle aldre. I toppen af legekonstruktionen lokker de spændende himmelhuler. Her kan børn opleve den spændende fornemmelse af at være kommet helt til tops og have frit udsyn over hele området.

Himmelhulen er et mødested og skjulested for fantasifuld leg. Himmelhulen fungerer som indgang til Sky Walk-systemet, der udfolder sig otte meter over jorden i forskellige retninger. Prikken over i'et er, at den anstrengende klatretur belønnes med en spændende rutsjetur ned gennem tunnellen tilbage til legepladsen og giver blod på tanden til at kravle op og prøve igen.


Sky Play-konstruktionen giver børn mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Børn er vilde med at klatre og balancere. Klatrenettet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.