Spacenets™


TREDIMENSIONELLE LEGEAKTIVITETER HØJT OVER JORDEN

Spacenet-kategorien indeholder de meget populære klatrenet også kendt som pyramidenet. De store netstrukturer tiltrækker både voksne og børn og findes i et hav af udgaver som også kan tilpasses og skræddersys efter individuelle behov.

Spacenet-konceptet blev opfundet og udviklet af den berlinske arkitekt Conrad Roland i 1971. De ikoniske Spacenet findes i dag som udtryksfulde ikoner over hele verden og opmuntrer børn til at klatre helt til tops for at opleve højden og til at udvikle nye færdigheder og styrke tilliden til deres egen kunnen. Der findes kun ganske få legekonstruktioner, der tilskynder børn til at bevæge sig i alle retninger på samme måde som Spacenet-løsninger. 

Alle Produkter


Det er et sandt eventyr i et tredimensionelt univers med utallige muligheder for interaktion og legeaktiviteter, hvor børnene f.eks. kan klatre, gynge, rutsje, hoppe og træne deres balanceevne. Nettene kan holde til rigtig mange børn ad gangen, og forældre kan med ro i sindet glæde sig over, at klatring i Corocord Spacenet-konstruktioner bidrager effektivt til at udvikle børns fysiske færdigheder i et sikkert legemiljø. Alle konstruktioner fra det lille Mini Spacenet til det gigantiske Spacenet med fire master byder på spænding hele vejen til toppen.