Gigantisk Octa Net

Med sin imponerende højde og gennemsigtighed motiverer det Gigantiske Octa Net børn intenst til at klatre højt op. Følelsen af præstation når man er klatret til toppen er fænomenal. På grund af strukturens bevægelse svinger børns klatrefunktioner nettet og skaber spænding, der får børn til at ønske at vende tilbage igen og igen for at have mere af den hoppende, klatrende sjov. At klatre på de hoppende, indbyrdes afhængige masker i det gennemsigtige net er udfordrende og træner vigtige motoriske færdigheder, f.eks. balance og koordinering. Disse motoriske evner er grundlæggende for at sidde stille eller navigere sikkert i trafikken. Store muskelgrupper bruges, når børn klatrer i nettet: armene skubber og trækker, benene skubber og kernen giver stabilitet, når børnene holder fast i rebene. Det Gigantiske Octa Net træner mod og selvregulering, færdigheder, der er nødvendige for børns sociale og følelsesmæssige udvikling. 


Vælg Variant

Octa Net XL

Rød

COR434811-1201

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR43481

Produkttype: Spacenets™

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

8+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent