Octa Net XL

Octa Net XL

Med sin imponerende højde og gennemsigtighed motiverer det Gigantiske Octa Net børn intenst til at klatre højt op. Følelsen af præstation når man er klatret til toppen er fænomenal. På grund af strukturens bevægelse svinger børns klatrefunktioner nettet og skaber spænding, der får børn til at ønske at vende tilbage igen og igen for at have mere af den hoppende, klatrende sjov. At klatre på de hoppende, indbyrdes afhængige masker i det gennemsigtige net er udfordrende og træner vigtige motoriske færdigheder, f.eks. balance og koordinering. Disse motoriske evner er grundlæggende for at sidde stille eller navigere sikkert i trafikken. Store muskelgrupper bruges, når børn klatrer i nettet: armene skubber og trækker, benene skubber og kernen giver stabilitet, når børnene holder fast i rebene. Det Gigantiske Octa Net træner mod og selvregulering, færdigheder, der er nødvendige for børns sociale og følelsesmæssige udvikling. 


Octa Net XL

Rød

COR434811-1201

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
COR43481
Aldersgruppe: 
8+
Dimensioner LxBxH: 
1534 x 1534 x 1045 cm
Brugergruppe: 
8 - 15
Antal brugere: 
129

Balance
Bounce
Climb
Crawl
Jump
Socialize
Sensory
Wonder

Corocord reb: 
10 år
S-Klemmer: 
10 år
Aluminium Klemmer: 
10 år
Membran: 
2 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
300.00 cm
Faldområde:
254.80 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
English
Deutsch
français
español
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Se det i brug:

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.