Gigantisk Orion

Gigantisk Orion kan rumme massere af børn, der leger sammen på samme tid. På grund af Giant Orions gennemsigtighed gennem rebene kan børn se på hinanden og kommunikere hele vejen igennem. De kan føle alle de andre børns bevægelser. Rebgang i de hoppende reb oppe i luften træner balance og rumlig opmærksomhed enormt. Begge disse motoriske færdigheder er vigtige for kropsstabilitet og for eksempel for at bedømme afstand i gaderne. De 3 centrale hoppemembraner er samlingspunkter og byder børn velkommen siddende, liggende, stående og hoppende. At hoppe på og af bygger knogletæthed, der holder for livet med denne aktivitet.

 

 


Vælg Variant

Gigantisk Orion

Rød

COR531561-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR53156

Produkttype: Spacenets™

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

8+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent