Hexagonal Spacenet, lille

Det lille hexagonale spacenet opmuntrer børn til at klatre højt op med dets robuste hoppende reb. Følelsen af præstation, når man er klatret til toppen, er fænomenal, der får børn til at vende tilbage igen og igen for at have det mere sjovt med klatring. At klatre på det hoppende masker i det gennemsigtige net er udfordrende sjov. Derudover træner den grundlæggende motoriske færdigheder som rumlig opmærksomhed og balance: Disse færdigheder er nødvendige for at bedømme afstande og for eksempel navigere sikkert i trafikken. Den svingende mast sørger for træning af større muskelgrupper, når børn klatrer og klæber på de bevægelige masker: armene skubber og trækker, benene skubber og kernen giver stabilitet. Bortset fra at være sjovt, træner det lille hexagonale spacenet mod og selvregulering, færdigheder, der er nødvendige for børns sociale og følelsesmæssige udvikling.


Vælg Variant

Lille Sekskantet Spacenet

Rød, Overflademont.

COR363311-0401

Lille Sekskantet Spacenet

Rød

COR363311-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR36331

Produkttype: Spacenets™

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent