Macro Spacenet

Macro Spacenet motiverer børn til at klatre højt op med dets livlige, men robuste reb. Følelsen af at præstere, når man er klatret til toppen, er fænomenal, og det får børn til at vende tilbage igen og igen for endnu mere klatre-sjov. At klatre på de indbyrdes afhængige masker på det transparente net er udfordrende og sjovt, samtidig med at man træner grundlæggende motoriske færdigheder som rumfornemmelse og balance. Disse færdigheder er nødvendige for at bedømme afstand, som man for eksempel bruger, når man skal navigere sikkert i trafikken. Den svajende mast understøtter udviklingen af de større muskelgrupper, når børn klatrer og hænger i de bevægelige masker. De skubber og trækker med både arme og ben, og deres core giver stabilitet. Udover at være rigtig sjov, så træner Macro Spacenet mod og selvregulering, der er færdigheder, som er nødvendige for børns sociale og følelsesmæssige udvikling.


Vælg Variant

Macro Spacenet

Rød, Overflademont.

COR314011-0401

Macro Spacenet

Rød

COR314011-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR31401

Produkttype: Spacenets™

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret ES
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent