Mini Spacenet, bredt

Det brede Mini Spacenet er en eftergivende, gennemsigtig legestruktur, der opfordrer børn og barnlige sjæle til at klatre til toppen. Følelsen af at man har gennemført en udfordring når man er klatret til toppen er fænomenal, og tiltrækker børn igen og igen ved at prøve forskellige ruter hver gang på en sjov, men udfordrende måde. Mini Spacenettet træner fundamentale motoriske færdigheder: adræthed, balance og koordination. Store muskelgrupper bruges, når børn klatrer. Armene skubber og trækker, benene skubber og kropskernen giver stabilitet.


Vælg Variant

Mini Spacenet, bredt

Rød, Overflademont.

COR303011-0401

Mini Spacenet, bredt

Rød

COR303011-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR30301

Produkttype: Spacenets™

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret ES
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent