Spacenet S og agility

Det fantastiske Lille Spacenet med Agility har så mange legeelementer! Strukturen danner rammerne for timevis med fysisk og social aktivitet, som hjælper med til at opbygge en sund livsstil. De omhyggeligt designede funktioner understøtter udviklingen af smidighed, balance og koordination samt rumlig opmærksomhed, når man balancerer, hopper, svajer og klatrer i nettene. Disse motoriske evner er grundlæggende for livsfærdigheder, såsom at styre trafikken sikkert. Forskellige aktiviteter får børn til at få succes på forskellige niveauer af fysisk evne. De integrerede hoppemembraner tilbyder ekstra sjov variation. Udover de fysiske fordele er dette et utroligt behageligt socialt rum. Det vil tiltrække børn og deres forældre, skabe et rum til sund familiesjov og være et samlingspunkt for lokalsamfundet.

 

 


Vælg Variant

Spacenet med agility

Rød

COR102701-1101

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR10270

Produkttype: Spacenets™

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret ES
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent