Orion L

Store Orion er en fantastisk hoppe-, balancerings- og klatreaktivitet, som børnene vil lege på gang på gang. De kan lege alene eller i store grupper sammen. Gennemsigtigheden i firvingede Store Orion betyder, at børn kan se på hinanden og kommunikere, mens de leger. De kan føle andre børns bevægelser på grund af den hoppende spænding i rebene. Rebgang i de hoppende reb oppe i luften trainer balance og rumlig opmærksomhed. Begge disse motoriske evner er fx vigtige for at bedømme afstande på gaden. Det centrale punkt i Store Orion er den enorme hoppemembran, dette mødested imødekommer siddende, liggende, stående og hoppende børn. At hoppe på og af bygger knogletæthed, der er bygget til livet i barndommen gennem denne aktivitet.

 

 


Vælg Variant

Stor Orion

Grøn

COR521241-1103

Alle priser er uden moms


Produktnummer: COR52124

Produkttype: Spacenets™

Produktgruppe: Klatrenet og Parkour

5+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate ES
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent