Spacenets™


Klatre hele vejen til toppen af nettet

Der findes kun ganske få legekonstruktioner, der tilskynder børn til at bevæge sig i alle retninger på samme måde som Spacenet-løsningerne. Det er et sandt eventyr i et tredimensionelt univers med utallige muligheder for interaktion og legeaktiviteter, hvor børn kan klatre, gynge, rutsje, hoppe og balancere.

Spacenet-kategorien indeholder de meget populære klatrenet også kendt som pyramidenet. De store netstrukturer tiltrækker både voksne og børn og findes i et hav af udgaver som også kan tilpasses og skræddersys efter individuelle behov.

Nettene kan holde til rigtig mange børn ad gangen, og forældrene kan med ro i sindet glæde sig over, at klatring i COROCORDTM Spacenet-konstruktioner bidrager effektivt til at udvikle børns fysiske færdigheder i et sikkert legemiljø. De ikoniske Spacenet findes i dag som udtryksfulde ikoner over hele verden og opmuntrer børn til at klatre helt til tops for at opleve højden og til at udvikle nye færdigheder og styrke tilliden til deres egen kunnen.


Vores Spacenet-konstruktioner giver børn mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Børn er vilde med at klatre og balancere. Klatrenettet giver dem rig mulighed for at bruge deres evner inden for klatring og balancering. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.