Fritstående Legeredskaber


Legepladsredskaber til alle behov og ønsker

Klassiske legepladsredskaber giver endeløse muligheder for spænding, fart og bevægelse for både børn og voksne. Her kan du blandt andet finde snurreredskaber og karruseller, vippedyr og vipper, rutsjebaner, legehuse, sandkasser, svævebaner, gynger, balance- og klatringsudstyr og meget mere. 

De fleksible og multifunktionelle legeredskaber af højeste kvalitet lægger op til mange timers fysisk og fantastisk leg, hvor kun fantasien sætter grænserne. Samtidig giver legeredskaberne også mulighed for afslappede øjeblikke og socialisering. En legeplads er et helt uvurderligt mødested i skolegården, daginstitutionen eller lokalområdet. Og om du skal bruge en enkelt vippe eller en hel legeplads, så sikrer KOMPAN, at børnenes leg vil være i topklasse.

Alle Produkter


Vores fritstående legepladsudstyr er alle forskellige elementer, som vi ved, at børn elsker. Spændingen ved fart, højder, rummet og vigtigheden ved fællesskab – alt er tænkt ind i vores løsninger. Vi ønsker at skabe en WOW-effekt, der giver børnene lyst til at blive på legepladsen og udvikle sig igennem mental og fysisk leg. Derfor udvikler vi også vores løsninger i samarbejde med vores brugere. Desuden er egenskaber som kvalitet, holdbarhed, høj sikkerhed og fleksibilitet topprioriteter hos KOMPAN. Og det, sørger vi for, kan ses, føles og mærkes på hver eneste legeplads.

Herunder finder du de forskellige kategorier af fritstående legepladsudstyr, som forhåbentlig kan give dig idéer og inspiration til dit næste legepladsprojekt.