Legeredskaber til balance og klatring


Simple legeredskaber til livsvigtige færdigheder

Klatring og balance er nogle af de mest basale aktiviteter, men det er også blandt de vigtigste når det kommer til udvikling. At balancere på en lang bjælke og klatre op af flere trin kræver fokus og koncentration, som er med til at styrke børns balance og visuelle fortolkning. Vores balance- og klatreredskaber til legepladser går i et med naturen med deres gennemsigtige design og nedtonet farver.

Balance skal udvikles - den er vigtigt på så mange måder for livet. Balance kan både findes ved fodboldstjerner, mødre der bærer deres barn eller ældre der bærer indkøbsposer efter at have handlet. Hvor klatring gavner nogle andre vigtige færdigheder - evnen til at læse har en sammenhæng med evnen til at krydskoordinere hænder og fødder, som udvikles når der klatres. Vigtige livsfærdigheder kan blive styrket ved simple legeredskaber.

Find inspiration til balance- og klatreredskaber herunder.


Balanceredskaber fungerer perfekt når små legeområder skal blive til et stort - de kan nemlig fungere som bindeleddet mellem to eller flere områder.

Vores fritstående legeredskaber kan kombineres sammen andre redskaber, der med til at skabe den perfekte legeplads. Med så bred en variaton i både form, farver og temaer, er mulighederne uendelige. Man kan vælge alt lige fra traditionelle klassikere såsom rutsjebane og gynger, til de spændende svævebaner eller andre eventyrlige legemuligheder for småbørn.

Udendørs leg er blandt de vigtigste og mest værdifulde former for udviklingsaktivitet. Så hvis der kom noget godt ud af den globale nedlukning i 2020, er det en forståelse af hvor stor betydning frisk luft har for vores sundhed og trivsel.

Ønsker du at vide mere om vores produkter og servicer, så kontakt os i dag - vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

Hvordan ved vi, hvad vi har brug for?

Vi har lokale konsulenter der kender vores produkter ud og ind, som kan hjælpe jer med at finde frem til den løsning der passer perfekt til jer og jeres behov.

 

Kan en legeplads blive installeret i etaper?

Det mest optimale vil altid være at omdanne et område til en komplet legeplads på én gang. Men at tænke fremad og planlægge nye legepladsfunktioner over tid er også med til at holde et område attraktivt. Flere legepladser startede i sin tid med blot en enkelt rutsjebane eller gynge, og har siden hen vokset sig store. Et af eksemplerne er Egeskov Slot med en fantastisk legepladshistorie. KOMPAN-legepladsers ekstreme holdbarhed gør at man hele tiden kan bygge til. Ved Egeskov Slot får de lavet plads til nye KOMPAN-produkter ved at erstatte gamle, der gør legepladsen konstant attraktiv for nye og gamle besøgende. 

 

Kan børn falde som de klatrer og balancerer?

I de fleste legesituationer kan de ske fald såvel som der kan ske fald når man for eksempel cykler. Balance- og klatreudfordringer er ikke mere farligt end at cykle, det er faktisk mindre risikalbelt. Især hvis legepladsen har overfladesbelægning af Flexotop, som kan designes med farver og alternative legemuligheder, samtidig med den sørger for sikkerhed.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.