Balance & Klatring


Klatrebaner, tarzanbaner og klatrestativer danner rammer om fysisk aktivitet og leg

Noget af det, der altid har været meget populært på legepladsen, er at klatre højt op og at balancere. Hos KOMPAN tilbyder vi derfor klatrestativer, klatrenet, kolbøttestativer, Ø-hop, balancebomme og meget mere til din legeplads.

Vores klatretårne og klatrestativer giver børnene mulighed for at udfordre sig selv og sine venner på en sjov og spændende måde. Der er flere måder at klatre op på: klatrenet med skiftende mønster, klatrepæle og en stige. Klatrearbejdet op til toppen belønnes med spændende udfordringer for at få et overblik over pladsen eller ren afslapning. Klatreaktiviteterne styrker i den grad børns fysiske kompetencer.Vores klatreredskaber kan kombineres, så de danner et længere klatreanlæg eller en forhindringsbane. Her kan der klatres om kap, udforskes nye klatreruter eller leges alt fra fange til ”jorden er giftig”. Det giver barnet en succesoplevelse, når det kravler højt til vejrs, og samtidig udvikler det barnets krydskoordination, som er vigtig, når barnet på et tidspunkt skal lære at læse.

Vores kolbøttestativer eller et Ø-hop ser måske ikke ud af meget, men når børnene leger på dem, så er det de to ting, der igennem barndommen bidrager mest til børnenes udvikling.

Når barnet balancerer, trænes synet og barnets koncentrationsevne. Det er to helt grundlæggende færdigheder, der gør barnet skoleklar og samtidig forbedrer barnets præstationer i skolen. En god balance gør også børn mere aktive, fordi det er balancen, man bruger, når man sparker til en bold eller løber.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Redskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn, deres venner og deres familier til legepladsen i op til mange år efter installationen.