Climber

klatreren er en robust klatreoplevelse, der tilbyder en lang række klatremuligheder; op, ned, på tværs. Strukturen understøtter mange kropspositioner og legemuligheder med dens designdetaljer og forskellige sværhedsgrader. Børn vil føle sig motiverede til at klatre op på forskellige veje op og nyde udsigten igen og igen. På grund af udbredelsen og det gennemsigtige design har klatreren en høj legekapacitet. De armgangen, stigen og klatrenettet træner muskelstyrke, smidighed og koordination. Armgangsstigen er et dejligt mødested, men motiverer også til at rejse hen over i armene og træne overkropsmusklerne. Disse vides at være svagere i dagens børn på grund af øget stillesiddende adfærd. Det skrå net giver en lettere stigning sammen med venner. Det kan klatres på begge sider for variation. Rebet med UFO er det mest udfordrende og hjælper med muskeltræning.


Climber

overflademont.

M87001-3017

Climber

M87001-3417

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M870

Produkttype: Balance & Klatring

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent