Kolbøttetrio

Kolbøttetrio

Kolbøttetrio er altid en favorit på legepladsen. Her kan børn hænge på hovedet, slå kolbøtter, sidde og meget mere. Børn kan slå kolbøtter alene eller med venner, der kræver samarbejde og koordinering. De 3 kobøttestænger fås i tre forskellige højder, så flere børn i forskellige aldersgrupper kan anvende dem. Når børnene hænger i kolbøttestængerne ved brug af deres arme, styrker de deres overkropsmuskler. Børn kan også bruge kolbøttetrioen til at slappe af og sidde sammen med deres venner Triple Somersault henvender sig til en række legeaktiviteter, der hænger ved armene, svajer, træner overkroppens muskler. At sidde sammen med venner, der stimulerer børns sociol-emotionelle færdigheder. Kolbøttestængerne træner også børns proprioceptive sans: bevidstheden om egen krop, og hvordan man koordinerer ens bevægelser i rummet. Det træner også børns rumlige bevidsthed og balance, hvilket gør dem i stand til at navigere sikker rundt i forskellige omgivelser.


Kolbøttetrio

overflademont.

KPL811-0001

Kolbøttetrio

KPL811-0901

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
KPL811
Aldersgruppe: 
4+
Dimensioner LxBxH: 
345 x 10 x 162 cm
Brugergruppe: 
4 - 12
Antal brugere: 
3

Pull
Push
Socialize
Sensory

Inkluderende
Galvaniseret stål: 
Livstid
Stolpe: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
150.00 cm
Faldområde:
18.00 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Surface
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Produktanimation
Produktanimation
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Deutsch
español
English
français
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
Produktbillede

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.