Gynger


Gynger og gyngestativer

Gynger er uundværlige på enhver legeplads. Børn elsker at gynge. Uanset om det er som et pusterum, hvor de sidder alene på gyngen, eller om det er i vild leg med en flok venner. Og vores gynger er lavet i højeste kvalitet, og derfor vil børn prøve dem igen og igen. De vedligeholdelsesfrie gynger kan dække ethvert behov; uanset om det er et babysæde til en baby, et selvstartersæde til et lille barn eller en fugleredegynge til de større børn. Voksne og børn kan endda gynge sammen på vores nye voksen-barn gynge.

Et gyngestativ hører til på legepladsen og er en helt central forudsætning for god leg. Børn elsker følelsen af at gynge, og alle kan være med. Gynger er desuden med til at styrke børnenes koordinations- og balanceevne, alt imens de tilbyder timevis af sjov. Gynger passer til enhver legeplads, uanset om det er i boligforeningen, skolegården, idrætsforeningen eller et helt fjerde sted.


Alle Produkter


Vores klassiske gyngestativer fås i mange forskellige kombinationer og materialer, så de passer til lige netop jeres legeplads. De fås både i galvaniseret stål, hårdt træ, imprægneret fyrretræ og robinietræ. Desuden fås de i et hav af kombinationer, så man har muligheden for at sammensætte sin egen unikke samling af gynger. Se også vores anderledes og mere unikke gynger såsom Femgyngen, Dino gyngen eller CocoWave pendulgyngen.

Gyngen er et klassisk legeredskab, og det samme er designet på vores klassiske gynger. Den klassiske gynge går aldrig af mode. Gynger er derfor det fortrukne valg på de fleste legepladser. Alle vores gynger er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og gyngerne vil med sikkerhed tiltrække børn og barnlige sjæle til legepladsen i op til mange år efter installationen.