Cocowave Pendulgynge

Størrelsen og udseendet af Cocowave Pendulgynge er en uimodståelig invitation til alle børn at lege. Med dets robuste, aflange kokosreb giver Cocowave Pendulgynge mulighed for at gynge fra en siddende, liggende eller stående position. Spændingen ved at svinge - mildt eller vildt - er til større grupper, i forskellige størrelser, aldre og fysiske evner. Det kræver teamarbejde at få gyngen til at bevæge sig, og dette stimulerer vigtige sociale- og bevægelsesevner. Bortset fra at være sjovt, træner Cocowave også muskler og vigtige motoriske færdigheder, såsom balance, koordination og rumfølelse. Disse er vigtige for at træne vestibulære færdigheder, der betyder meget for f.eks. at navigere trafik sikkert. Den kildende, udfordrende følelse af hastighed og højde stimulerer børns selvtillid, risikostyring og andre vigtige sociale og følelsesmæssige livsevner.

Kan fås i lime eller med galvaniseret ståloverflade.


Vælg Variant

M98401-CUSTOM

Cocowave pendulgynge

Lime

M98401-1011

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M984

Produkttype: Gynger

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent