Kombigyngestativ med fugleredegynge, H:2,5m

Fugleredegyngen er en legepladsfavorit, og børn elsker den! Der kan sidde flere brugere på fugleredegynge-sædet på én gang, og det gør det til en meget social og sjov oplevelse, der samtidig lærer børnene at vente på tur og samarbejde. Sædet kan også bruges individuelt til en mere afslappende gyngetur. Sædet er til børn med alle færdigheder og de fleste aldre. Det gør, at det at gynge bliver en helt almindelig oplevelse. Børn træner smidighed, balance, koordination og rumfornemmelse, når de gynger. Fugleredegynge-sædet giver mulighed for, at man kan stå, sidde, ligge eller springe af. Alle disse aktiviteter understøtter udviklingen af arme, ben og core samt opbygning af knogletæthed, hvoraf størstedelen bliver opbygget i de første leveår.


Vælg Variant

Gyngestativ m. fuglerede Ø100cm

H:2,5m, hårdttræ, overflademont.

KSW90040-0006

Gyngestativ m. fuglerede Ø100cm

H:2,5m, hårdttræ

KSW90040-0605

Gyngestativ m. fuglerede Ø100cm

H:2,5m, hårdttræ, stålfundament

KSW90040-0906

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KSW90040

Produkttype: Gynger

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

4+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Sidetegning
Produktfoto
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent