Klassiske gynger


Den klassiske gynge går aldrig af mode

Gyngen er et klassisk legeredskab, og det samme er designet på KOMPANs klassiske gynger. Deres traditionelle udtryk gør, at gyngerne er det foretrukne valg på mange typer legepladser

KOMPAN’s klassiske gynger kan konfigureres med så mange muligheder og sektioner som man har lyst til. Med disse gynger er man næsten sikker på at have det populæreste legeredskab blandt brugerne.

KOMPANs klassiske gyngestativer kan bygges med så mange sektioner, som du har lyst til. Alle sæder i KOMPANs sortiment passer til gyngestativet, og standardgyngesædet og babysædet kan leveres med anti-wrap-ophæng

Gyngestativerne fås i to forskellige højder: 2 meter til børn op til og med børnehavealderen og 2,5 meter til skolebørn.


Hvad er fordelene ved gynger

Udover at det er enormt sjovt, er fordelene ved gynger, at det træner de deres adræthed, balance og koordination samt deres rumlige bevidsthed. Disse motoriske færdigheder er afgørende for at kunne bedømme afstande og navigere sikkert i trafikken. Børn kan stå, sidde eller ligge på gynger - samt hoppe af! Bortset fra den motoriske træning træne både arm-, ben- og kernemuskulaturen. Når børnene hopper af forstærkes knogletæthed hvoraf størstedelen opbygges i løbet af de første leveår. Endelig understøtter gynger de sociale færdigheder som turtagning og samarbejde.

 

Hvordan kan gyngerne konfigureres?

KOMPAN gynger kan konfigureres og tilpasses til individuelle behov og krav. Alle A-ramme gynger fås i højderne 2,0m og 2,5m med stolper af imprægneret fyrretræ, løvtræ eller varmebehandlet galvaniseret stål.

Vi tilbyder standard gyngesæder, vuggesæder, babysæder eller fuglereder med en diameter på ø100cm eller ø120cm. Sæderne fås med kæder af enten varmebehandlet galvaniseret stål eller rustfri stål. Hvis det ønskes, fås disse også med anti-wrap ophæng

Det modulære gyngesystem muliggøre konfigurationer med 2, 3, 4 eller flere sektioner.

 


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.