Gyngestativ med fugleredegynge, H: 2,5 m

Gyngestativ med fugleredegynge, H: 2,5 m

Børn elsker at gynge på legepladsen: gynge alene eller med venner er både sjovt og spændende! Fugleredegyngen er let tilgængelig, således alle børn uanset alder og evner kan få glæde af gyngen. Sædets størrelse gør det muligt for børn at gynge sammen, der gør gyngeturen til en spændende fælles oplevelse. En gyngetur er ikke kun super sjovt, det træner også børns smidighed, balance og koordinering, samt deres rumlige bevidsthed. Disse er vigtige motoriske færdigheder for at kunne for eksempel bedømme afstand og navigere kroppen sikkert rundt i forskellige omgivelser. Gyngen byder på mange udfordringer, som børn både kan gynge stående, siddende, lægge sig hen over gyngesædet - og ikke mindst, også hoppe af gyngesædet. Dette er med til at styrke de vigtige muskelgrupper. Når børn hopper af gyngesædet styrker de også deres knogletæthed. Derudover understøtter denne gynge også sociale færdigheder som børn skal tage skift og samarbejde.


Portalgynge m. reb fugleredegynge(Ø100cm)

H:2,5m, ben i antracit

KSW92008-0910

Alle priser er uden moms

Produktnummer: 
KSW92008
Aldersgruppe: 
4+
Dimensioner LxBxH: 
319 x 184 x 255 cm
Brugergruppe: 
4 - 10
Antal brugere: 
6

Balance
Jump
Swing
Socialize
Sensory

Inkluderende
Stålstolpe HDG: 
Livstid
Gyngesæde: 
10 år
Gyngebeslag: 
5 år
Kæder: 
10 år
Garanterede reservedele: 
10 år

Certifikater:

EN1176 godkendt
Maks. faldhøjde:
143.00 cm
Faldområde:
17.50 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Inground
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Deutsch
español
français
English
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Kvalitet der holder


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.