Gigantisk 360 fugleredegynge

Tripod 360 fugleredegynge er et ærefrygtindgydende stykke, der tiltrækker børn som en magnet. De mange svingretninger vækker undren og får børnene til at vende tilbage gang på gang. Den rummelige rede har plads til, at mange børn kan sidde, stå eller ligge. Dette gør sædet anvendeligt for alle med eller uden hjælp.  Tripod 360 fugleredegyngens vilde svingende bevægelser træner et barns følelse af balance og rum. Disse motoriske færdigheder er grundlæggende for kropsbevidsthed og rumlig dømmekraft, f.eks. når du navigerer sikkert i trafikken. De store muskler trænes, og knogletætheden øges, når du skubber, trækker og hopper af gyngen. Sociale færdigheder forbedres, når børn forhandler og samarbejder om svingningsretningen og når de viser hensyn til andres grænser.


M98301-CUSTOM

GIANT SWING

SUR-HDG-BN ROPE/ROPE

M98301-0009

Tripod 360 fugleredegynge

rebfuglerede rød

M98301-1009

Alle priser er uden moms


Produktnummer: M983

Produkttype: Gynger

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

6+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV-certificeret DE
TÜV-certificeret EN
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent