You&Me Gyngesæde

Med det finurlige look og sædet, der er let at komme ned i, inviterer You and Me gyngen barnet og den voksne. Efter at have prøvet det en gang, vil forældre og småbørn vende tilbage igen og igen: højden på sæderne er sådan, at voksen og barn kan være i øjenhøjde, når de gynger. Dermed bliver de første gyngeture en sikker, men alligevel spændende og ny oplevelse for det lille barn. For småbørn er den forsigtigt gyngende bevægelse en kilde til uendelig glæde. Men bortset fra det, træner det også udviklingen af vigtige sensorisk-motoriske færdigheder som sansen for balance og rum. Dette er vigtigt for at opbygge evnen til gradvist at styre plads uafhængigt, men alligevel sikkert. Børn- og forældreforbindelsen i leg er vigtig for bånd der skabes i sociale aktiviteter. Men det er lige så værdifuldt for barnets voksende uafhængighed i leg. Sidst, men ikke mindst, er det utroligt glædeligt.

 

 


Vælg Variant

Voksen-barn gynge

H:2,5m, rustfri kæder

SW990121-00

Alle priser er uden moms


Produktnummer: SW990121

Produkttype: Gynger

Produktgruppe: Fritstående Legeredskaber

1+

Certifikater:

Produktark
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Leg med KOMPAN

Vores mål er tredelt: at skabe et blikfang (WOW) som stimulerer lysten til at blive (STAY) og herefter udvikles (DEVELOP) gennem leg. Se mere i videoen omkring leg.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent