Hopperedskaber


At hoppe og springe er en af de mest populære aktiviteter på legepladsen

Der er ikke noget, der er så sjovt som at hoppe og springe på legepladsen, og derfor er vores hopperedskaber også nogle af de mest populære legeredskaber på legepladsen. Hopperedskaber kan give mange timers sjov og motion for børn og barnlige sjæle. KOMPANs hopperedskaber kaldet Jumpers er derfor ikke kun legeredskab, men også et træningsredskab.

Børnene vil blive utroligt tiltrukket af vores Jumpers, da den giver en umiddelbar respons på deres bevægelser og bliver derfor ved med at hoppe. Jumperen fylder ikke meget, men er rigtig god til at holde børnene på legepladsen ved at forbinde forskellige aktiviteter. Den er især perfekt til en omgang "Jorden er giftig"!

Alle Produkter


At hoppe er en fantastisk aktivitet, som udvikler børnenes motoriske færdigheder, balance og rytme. Når man hopper, bliver alle de store muskelgrupper aktiveret og trænet. At hoppe på Jumperne opbygger desuden knogletæthed. Knogletæthed bliver primært udviklet i de unge år, så for at opbygge sunde og stærke knogler for livet, bør børn udfordre dem selv ved at hoppe, springe og løbe.

Alle vores legeredskaber er af højeste kvalitet og fremstillet til at kunne modstå vind, vejr og intensiv brug. Og hopperedskaberne vil med sikkerhed tiltrække børn og barnlige sjæle til legepladsen i op til mange år efter installation.